Το Λαύριο νίκησε και τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας την 6η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης, εξέφρασε τη συγκίνηση του, λέγοντας τα εξής δακρυσμένος και πανευτυχής στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν μπορώ να πω και πολλά σήμερα… Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη ειδικά όταν πιστέψαμε πως θα κερδίσουμε. Αυτό το συναίσθημα δεν ξεπληρώνεται με τίποτα.

Αρχίσαμε να δουλεύουμε με ένα μοντέλο που επιτέλους άρχισαν να το βλέπουν στη Λίγκα. Το μοντέλο πως δεν πάμε σε σίγουρες και ακριβές λύσεις. Το μοντέλο πως πάμε σε έναν σωστό προϋπολογισμό, το οποίο έχει μεγάλα ρίσκα και θέλει μεγάλο ταλέντο. Και το ταλέντο το έχουν όσοι ασχολούνται τόσα χρόνια με αυτή την ομάδα. Εγώ είμαι ο τελευταίος.

Πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Σερέλη και όλα τα παιδιά. Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Τα όνειρα δεν μπορεί να στα στερήσει κανείς».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σερέλης έκρινε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα το χρωστούσε η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ στο Λαύριο:

«Έξι χρόνια εδώ δείχνουμε ένα πρόσωπο που αρέσει στον κόσμο. Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ. Όχι τη νίκη. Μας είχε πάρει κάποια πράγματα με λάθος τρόπο. Παίζουμε πολύ καλά, όλοι έχουμε γούρια, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν απίστευτη.

Δεν έχω λόγια. Ορισμένα πράγματα εξηγούνται, αλλά η ψυχή, η καρδιά και ο τρόπος που δούλεψαν τα παιδιά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είναι εκπληκτικός. Είναι η θέληση που δείχνουν ακόμη και στις προπονήσεις. Περιττό να το πούμε ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη και εμφάνιση που έχουμε κάνει ποτέ.

Παίξαμε επιθετική άμυνα. Είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στα κλεψίματα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε τρομερή ενέργεια. Δώσαμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας».

Σχετικά άρθρα