Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ψευτογιατρού, καθώς, μεταξύ άλλων, αποκαλύφθηκε ότι είχε υποστηρίξει πως είχε επικοινωνία και με τον Γιαννακόπουλο, χωρίς να διευκρινίζει με ποιον, αφού αναφερόταν στην δεκαετία του ‘90.

Στην εκπομπή «Live News» παρουσιάστηκε βίντεο-ντοκουμέντο από την εκπομπή «Αποδείξεις» το 2006, όταν ο φυσικοθεραπευτής γιατρός ζήταγε μεγάλο χρηματικό ποσό για να τους βοηθήσει να θεραπευτούν από τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο ψευτογιατρός δήλωνε πως ήταν ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μέχρι το 1997, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις έφυγε από την ομάδα του Πειραιά είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Γιαννακόπουλο χωρίς πάντως να διευκρινίζει με ποιον.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι μόλις έφυγε από τον Ολυμπιακό τον πήρε τηλέφωνο ο Γιαννακόπουλος και του είπε: «Πώς περίμενα αυτή τη στιγμή, να φύγεις από τον Ολυμπιακό»…

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον Διονύση Τριανταφύλλου, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη κατ’ εξακολούθηση, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, βαριά σκοπούμενη βλάβη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σχετικά άρθρα