Μετά τον Μάριο Ματαλών, ο Κόροιβος έχει στα σκαριά μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή, η οποία θα κάνει πολύ μεγάλο κρότο. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σιγκούνα!

Παρά το έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Α1, η πρόταση της ηλειακής ομάδας είναι εξαιρετική και παράλληλα η προοπτική της ανόδου δεν τον αφήνει… ασυγκίνητο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες είναι πιο κοντά από ποτέ στο τελικό deal.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ / σέντερ είναι ο πλέον ποιοτικός και έμπειρος που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά κι αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, τότε η φροντ λάιν του Κώστα Παπαδόπουλου θα γίνει πραγματικά πανίσχυρη και ο Κόροιβος ένα από τα φαβορί για τον προβιβασμό στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Σιγκουνας έπαιξε πέρυσι στο Ρέθυμνο και την προηγούμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην άνοδο του Περιστερίου, ενώ προηγουμένως πέρασε μια διετία στην Κύμη, όπου ήταν κλειδί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και αν συνεχεία ήταν πολύτιμος στην επίτευξη της σωτηρίας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Σχετικά άρθρα