«Απόβαση» στην Ιταλία έκανε πριν από λίγες μέρες ο διευθυντής πωλήσεων της Errea στο μπάσκετ και την Ελλάδα, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος επισκέφτηκε συγκεκριμένα την Πάρμα.

Η επώνυμη ιταλική εταιρεία έχει μπει πολύ δυνατά στο χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα και επικοινωνήσαμε μαζί του για να μάθουμε τα τελευταία νέα. Μας εξήγησε ότι πήγε να δει την νέα collection της Erreà για το 2020 και να φέρει τους νέους καταλόγους στη χώρα μας. Σχετικά με τις εντυπώσεις του, σχολίασε πως η κατεύθυνση της Erreà είναι συνέχεια στην απόλυτη ποιότητα του υφάσματος με την εξειδίκευση προϊόντων σε κάθε άθλημα όπως και το μπάσκετ!

Στολές, φόρμες, σάκοι, εσωθερμικά, μπάλες, τζάκετ και όλα τα αξεσουάρ κάθε επαγγελματία αθλητή και μη, είναι έτοιμα πλέον προς δειγματοληψία για ομάδες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά με την εμφάνισή τους και σε εκπληκτικές τιμές. Βλέποντας από κοντά τα ρούχα στο show room της Erreà στην Νέα Φιλαδέλφεια (Παπαναστασίου 5), πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ξεκινήσει ήδη τα ραντεβού με μεγάλες ακαδημίες και ομάδες που δειγματίζουν και κλείνουν τον ρουχισμό τους. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην επίσημη σελίδα της Errea στο facebook.

Σχετικά άρθρα