Ο Ερμής Αγίας ήταν… μίσος κυριολεκτικά κόντρα στον Κόροιβο γεγονός που στοίχισε στην απώλεια του ροζ φύλλου, με την επιστροφή ειδικά του επικού Νέστορα Κόμματου να αλλάζει τις ισορροπίες κυριολεκτικά!

Η στατιστική του ήταν καταπληκτική, καθώς είχε 30 πόντους με 5/5 ελεύθερες βολές, 5/7 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ κι ένα κλέψιμο. Αποτέλεσμα; Να μαζέψει 35 βαθμούς στο σύστημα αξιόλογησης και να δείξει και πάλι πως “ακυρώνει” τους νόμους της φύσης και αναιρεί την κοινή λογική.

Όσοι παρακολουθούν τη διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια, σίγουρα εχουν δει ανάλογες εμφανίσεις στην Α1. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε μια σημαντική παράμετρο. Ο Κόμματος δεν είναι πλέον απλά… ώριμος, αλλά 42 χρόνων!!! Οι περισσότεροι μεγάλοι πσικτες αντέχουν μέχρι τα… 30 φεύγα τους. Ο Λαρισαίος φόργουορντ αντέχει και όχι απλά παίζει αλλά παραμένει ηγέτης. Απαρνήθηκε την ΠΡ τη τάξει κατηγορία, άκουσε την… καρδιά του και έγινε μέλος του Ερμή οδηγώντας τον εκ του ασφαλούς στην Α2 και φέτος εξακολουθεί να ηγείται με διαστημικές εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Λίβανος ξέρει πώς να τον αξιοποιεί και να παίρνει το 100%, έχοντας του δώσει το ρόλο του “εγκεφάλου” της ομάδας του. Τα αποτελέσματα “μιλούνψ από μόνα τους. Ακόμα και σε αυτή την ηλικία, η παρουσία του αποτελεί “κόσμημα” γι’ αυτή την κατηγορία. Δεν ξέρουμε πόσο θα συνεχίσει να παίζει, όμως οι νεότεροι βλέποντας τον να παίζει με αυτό τον τρόπο στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, σίγουρα θα παίρνουν… μαθήματα.

Σχετικά άρθρα