Ο Αντώνης Δημητρίου συνεχίζει την καταπληκτική του δουλειά στην Phoenix MJ Plus Basket, έχοντας πλάνο με σπουδαία προοπτική σε όλους τους τομείς και η έλευσή του Παντελή Κωνσταντίνου και του τιμ του, ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, φέρνοντας… άνοιγμα και στη γυναικεία καλαθόσφαιρα, με τη Δημητριάνα Χατζηανδρέου να είναι ένα απ’ τα σημαντικά πρότζεκτ!

Στα 17 της χρόνια (γεννηθείσα το 2002) ξεκίνησε το μπάσκετ στα 11 της χρονιά και η Έλενα Αντωνίου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξελιξή της. Δημητριάνα Χατζηανδρέου το όνομα. Πέρυσι, έπαιζε κατά μέσο όρο 25 λεπτά στο γυναικείο πρωτάθλημα με τον Άρη Λεμεσού, όντας και καταλύτης στην ομάδα νεανίδων.

Μεγάλο της ατού είναι το γεγονός πως μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας, ενώ ξέρει να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και να δίνει λύσεις. Σουτάρει πολύ καλά, επιτίθεται στο καλάθι με σχετική ευκολία, αναλαμβάνει τις δύσκολες αποστολές στην άμυνα και είναι εξαιρετικά ομαδική. Μια… ήρεμη δύναμη και πιστός στρατιώτης του προπονητή!