Ο Σβι Σερφ κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Γιάννη Σφαιροπουλου στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν… ξέφυγαν από τα σχόλιά του ο Ντέιβιντ Μπλατ και ο Βασίλης Σπανούλης, χωρίς να είναι και τόσο… εγκωμιαστικός!
Δείτε τη συνέντευξή που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «ynet.co.il»:
Για το αν η Μακάμπι τον ρώτησε, πριν συμφωνήσει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Όχι. Ο Νίκολα Βούισιτς δεν μου μιλάει. Δεν με ρώτησε κανένας. Ο Σφαιρόπουλος ήταν βοηθός και του Πίνι Γκέρσον στον Ολυμπιακό και κάποιος μίλησε μαζί του».
Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Δεν τον ζηλεύω, αλλά θα πω κάτι εξτρίμ: ο Μπλατ δεν είναι κατάλληλος για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό και δεν εμφανίστηκε στο Κύπελλο».
Για τον Σπανούλη:«Ο Βασίλης Σπανούλης αυτή τη σεζόν έχει μόνο το “όνομα”. Στην άμυνα αποτελεί μια τρύπα και ο Μπλατ υποφέρει».


