Ούτε ο πάντα επικίνδυνος και υπολογίσιμος Κεραυνός Αιγίου κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας που έφτασε στην επιβλητική επικράτηση με 78-62.

Οι παίκτες του Βασίλη Νιπεργιάλη είχαν προετοιμαστεί ιδανικά στο πνευματικό κομμάτι από τον μετρ στις επιτυχίες προπονητή τους και με σπουδαία εμφάνιση πήραν το βαρυσήμαντο ροζ φύλλο, που σε συνδυασμό με την ήττα του Αιόλου Αγυιάς από τον Προμηθέα τους φέρνει στην κορυφή της Α1 ΕΣΚΑΗ, καθώς ως γνωστόν οι Πατρινοί είναι αναπτυξιακή ομάδα και δεν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το +14 του ημιχρόνου (43-29) και οι πόντοι διαφοράς της τρίτης περιόδου (63-43), δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους που υποτάχθηκαν στην εμφανή ανωτερότητα του ηλειακού σωματείου. Οι Νικολόπουλος και Κάλλης είχαν 19 και 16 πόντους, αντίστοιχα, όντας αμφότεροι διψήφιοι, ενώ κανένας δεν υστέρησε με το τεχνικό επιτελείο να δίνει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλα τα νεαρά παιδιά που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ακολουθεί κρίσιμο εκτός έδρας ματς στην Πάτρα την επόμενη Δευτέρα ενάντια στην Ολυμπιάδα.

Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Παπαθανασόπουλος 2, Παπαγιάννης, Αντωνόπουλος 4, Θεοδωρόπουλος 9(3), Τοπιντζής, Κιούφης 8(2), Συνετός 4, Μαναβόπουλος 9, Κάλλης 16(3), Δασκαλόπουλος 2, Νικολόπουλος 19(1), Μαντούβαλος 5

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μανωλόπουλος 10(1), Ντούλες 19(4), Τριανταφύλλου, Σωτηρόπουλος 7(1), Σπηλιωτόπουλος 4, Σταθακόπουλος 9, Κατσαβόπουλος 8, Παπαγεωργίου 5

Σχετικά άρθρα