«Φρικτά» παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι Παναγιώτη Διαμαντή στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο το Παγκράτι για τη 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας έχουν οι άνθρωποι του Ανατόλια, που εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση, συνοδεία βίντεο με τις επίμαχες φάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων:

“Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα”.

Το Σάββατο που μας πέρασε η ομάδα μας έδωσε τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα στην νεότερη ιστορία της στην Α2 κατηγορία.

Με αντίπαλο το Παγκράτι γίναμε μάρτυρες της εφαρμογής των «νέων» κανονισμών που δυστυχώς ισχύουν στο μυαλό ενός και μόνο συγκεκριμένου διαιτητή.

Γνωρίσαμε από την αρχή τον ορισμό του flopping, ότι ο ορισμός του επιθετικού φάουλ σε σκριν διαφοροποιείται ανάλογα με το χρώμα φανέλας και αλλά όμορφα πράγματα.

Γίναμε τελικώς όμως και θύματα…

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο παρέχει πλούσιο υλικό για τις γενικότερες επιδόσεις του συγκεκριμένου διαιτητή.

Άρα εμείς θα αρκεστούμε να πούμε μόνο αυτό: Παναγιώτη Διαμαντή σε ευχαριστούμε που μας «καλωσόρισες» στην πραγματικότητα της Α2.

Ήταν μια διδακτική εμπειρία καθώς το μπάσκετ που υπηρετείς εσύ ουδεμία σχέση έχει με το μπάσκετ που πρεσβεύουμε εμείς…

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαστε νεοφώτιστοι αλλά όχι «πρωτάρηδες».

Επιφυλασσόμεθα ισχυρότατα για το μέλλον λοιπόν…

Εξάλλου όλα αυτά τα «σπουδαία» έγιναν μόλις την 2η αγωνιστική. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς…

ΥΓ1. Επειδή όμως ξέρουμε να ξεχωρίζουμε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι οι δυο διαιτητές (Δαρλαμήτσος και Κωνσταντινίδου) παρότι ήταν εύκολο να παρασυρθούν από τις εφευρέσεις του πρώτου διαιτητή προσπάθησαν (χωρίς ιδιαίτερη δυστυχώς επιτυχία) να παραμείνουν αντικειμενικοί.

ΥΓ2. Ευχαριστούμε την ομάδα του Παγκρατίου για την άψογη φιλοξενία και της ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνεχεία του πρωταθλήματος”.

Σχετικά άρθρα