Η υπόθεση του Νικ Καλάθη… φωτογραφίζει τη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό που μειώνει αισθητά το μπάτζετ του με το χρίσμα της επόμενης μέρας να πηγαίνει στον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες στο νέο του πόστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ρικ Πιτίνο και προηγουμένως του Αργύρη Πεδουλάκη και του Τσάβι Πασκουάλ, είχε από καιρό μεγάλο… ρεύμα στις τάξεις των διοικούντων τους πράσινους χάρη στη σκληρή του δουλειά και αποφασίστηκε να του δοθεί η μεγάλη ευκαιρία να αναλάβει χρέη χεντ κοουτς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με τον Μάνο Παπαδόπουλο, όπου τέθηκε επί τάπητος το θέμα της αναβάθμισής του και πλέον η ολοκλήρωση του deal φαντάζει με τυπική διαδικασία. Ο Έλληνας προπονητής ενημερώθηκε για τη μείωση του μπάτζετ και εκφράστηκε η εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Ο Βόβορας διακρίνεται για τη σκληρή δουλειά, τις γνώσεις και τη μεθοδικότητά του, ενώ στα συν του είναι η εξαιρετική παρουσία και το άψογο κοουτσάρισμα μετά την αποχώρηση Πεδουλάκη πριν αναλάβει ξανά τα ηνία ο Ρικ Πιτίνο.

Σχετικά άρθρα