Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον Ματ Τόμας, ενώ έκανε και αναφορά στον Ντίνο… Μήτογλου!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μαυροβούνιος τεχνικός:

Για τον Ματ Τόμας: «Είναι ένας καλός παίκτης και θα δούμε στις επόμενες μέρες. Δεν έχουμε απάντηση μέχρι τώρα».

Για τους Σαμοντούροβ και Αβδάλα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Η προσέγγιση τους ήταν πολύ καλή και είμαι χαρούμενος που βλέπω ταλαντούχους παίκτες στο παρκέ και είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δουλέψουν σκληρά».

Για το αν θα κάνει αλλαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Γκριγκόνις: «Όπως είπα έχουμε ακόμα πρόβλημα με τους 7 ξένους και έχουμε 3 αλλαγές και η κατάσταση είναι περίεργη. Μια αλλαγή θα κάνουμε στο επόμενο διάστημα και μια πριν το Κύπελλο. Πρέπει να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και με 9 ξένους στο ρόστερ πριν το Κύπελλο θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξουν. Θα ήταν σημαντικό να μπορούμε να αλλάζουμε πιο εύκολα τους παίκτες και να τους ξεκουράζουμε για την Euroleague, ειδικά και με τους τραυματισμούς».

Για το προφίλ του παίκτη που θέλει ο Παναθηναϊκός: «Πρώτα από όλα αυτή την στιγμή η αγορά έχει τόσους παίκτες και πρέπει να δούμε τι έχουμε στην ομάδα και τι έχει η αγορά. Με αυτά που υπάρχουν μέχρι τώρα στην ομάδα όμως ένας παίκτης σαν αυτός μπορεί να μας βοηθήσει. Θα ήταν επίσης ωραίο αν αύριο το πρωί υπογράψουμε τον Μήτογλου».

Σχετικά άρθρα