Ο Παναθηναϊκός επέδειξε τάσεις αυτοχειρίας στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με το Περιστέρι, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 72-71. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν καλά για εμάς, αμυντικά κι επιθετικά. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Τα τελευταία 10 λεπτά ήταν το ακριβώς αντίθετο για εμάς. Πολλά λάθη και στις δύο άκρες του παρκέ. Νικήσαμε στο τέλος, αλλά ήμασταν πολλοί κακοί στα τελευταία δέκα λεπτά. Μετά από το 30′ σκεφτόμουν ποιον να βάλω, αφού ακολουθεί και διπλή αγωνιστική στην Euroleague, ενώ προερχόμασταν κι από ευρωπαϊκό ταξίδι.

Αν μέτρησα σωστά, κάναμε 9 λάθη στην τελευταία περίοδο. Όχι μόνο αυτό, αλλά ακολούθησε πάντα εύκολο καλάθι. Ήταν πολύ σκληρό αυτό για εμάς. Σκεφτόμασταν το τέλος του παιχνιδιού, κάποιοι έπαιξαν περισσότερα λεπτά από ό,τι είχαμε υπολογίζει, είχαμε και τους δύο πόιντ γκαρντ στο παρκέ, αλλά ο Ουόλτερς έπαιξε 33 λεπτά κι ήταν κουρασμένος, εξού τα πολλά λάθη. Αλλά ούτε στην άμυνα ήμασταν καλοί. Εξετάζουμε πάντα την αγορά. Θα δούμε τι υπάρχει και θα συζητήσουμε για μεταγραφές.»

Σχετικά άρθρα