Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει στην αγορά, με στόχο να προσθέσει παίκτη στο ρόστερ του. Τι είπε για το… ιατρικό δελτίο της ομάδας του λίγο πριν από το ματς με τη Ζαλγκίρις (26/1, 22:00).

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις:

Για την ομάδα από την Λιθουανία: «Η Ζαλγκίρις είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση. Κερδίζουν εντός και εκτός έδρας και παίζουν εξαιρετικά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Παίζουν με πολλή ενέργεια. Φυσικά, έχουν κίνητρο, επειδή έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην οκτάδα και ίσως για κάτι περισσότερο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς, παιχνίδι επαφής, πολύ physical. Σε αυτή την ομάδα μπορείς να δεις την επιρροή που έχουν οι Λιθουανοί παίκτες στο παιχνίδι της. Θα πρέπει ο στόχος μας να είναι και στα 40 λεπτά να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε για τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα physical game. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Να είμαστε έτοιμοι και στα 40 λεπτά για να παλέψουμε και φυσικά να δώσουμε τα πάντα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς: «Για αυτό το ματς, οι Μποχωρίδης και Μαντζούκας είναι εκτός. Για τους υπόλοιπους παίκτες, θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα».

Για το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ: «Σήμερα μπορώ να πω, πως είμαστε ακόμα στην αγορά για προσθήκη παίκτη».

Σχετικά άρθρα