Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου (μπήκε στην τελευταία περίοδο στο +21 και τελικά πήρε το ματς χάρη σε άστοχο σουτ των φιλοξενούμενων στο τέλος!) και αναφέρθηκε στο ζήτημα των μεταγραφών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ο Μαυροβουνιος τεχνικός:

«Καλή χρονιά σε όλους. Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ήταν τα πρώτα 30 λεπτά και τα τελευταία 10. Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν καλά αμυντικά και επιθετικά. Πήραμε μεγάλη διαφορά. Τα τελευταία 10 ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Πολλά λάθη. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάναμε στα τελευταία 10 λεπτά. Κερδίσαμε στο τέλος, αλλά ο τρόπος που ήρθε η νίκη δεν με χαροποιεί. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά με την απογοητευτική εικόνα μας στα τελευταία 10 λεπτά ήταν εντελώς διαφορετικό».

Για τα νεκρά διαστήματα: «Στα τελευταία 10 λεπτά είχαμε 9 λάθη. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί κάθε λάθος ήταν εύκολο καλάθι. Έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο. Είναι ξεκάθαρο πως σ Κάποιοι παίκτες έπαιξαν παραπάνω απ’ ότι στο αρχικό πλάνο, όπως ο Γουόλτερς. Έγιναν λάθη στην οργάνωση της επίθεσης, αλλά και αμυντικά εμφανίσαμε προβλήματα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών: «Ακολουθούμε την αγορά. Θα δούμε τι έχει στην αγορά. Θα συζητήσουμε γι’ αυτό τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να κινηθούμε σωστά με τις μεταγραφές».

Σχετικά άρθρα