Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την λύπη του για την εικόνα της ομάδας και τη συντριβή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ζητώ συγγνώμη προς τον κόσμο για το παιχνίδι αυτό. Συγγνώμη στους 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την εικόνα μας. Δείξαμε ότι δεν παλέψαμε. Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, να μιλήσουμε. Είναι πολύ παράξενο να παίζουμε 30 λεπτά χωρίς φάουλ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι ηττήθηκε χωρίς να παλέψει: «Μετά τα πρώτα λεπτά κάναμε άθλιο παιχνίδι αμυντικά. Πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Είναι απαράδεκτο να παίζεις τέτοια παιχνίδια χωρίς να παλεύεις. Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Για το τι πρέπει να κάνει για να γυρίσει τον διακόπτη: «Πρέπει να αναλύσουμε κάθε πτυχή. Είναι λυπηρό να βγαίνεις μπροστά σε ένα κοινό σαν αυτό και να μην τα δίνεις όλα. Πρέπει να το αναλύσουμε και αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=5_jGvgRnlx8

Σχετικά άρθρα