Ο Ντίνο Ράτζα παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM και μίλησε για τη θητεία του σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για τον συμπατριώτη του Μάριο Χεζόνια, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο θα ήθελε να έχει υπάρξει συμπαίκτης.

«Έδινα πάντα το παν και στις δύο ομάδες. Το ότι έφυγα από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν δικό μου λάθος. Ουσιαστικά με έδιωξαν και μετά πήγα στον Ολυμπιακό» είπε αρχικά ο σπουδαίος παλαίμαχος Κροάτης σέντερ.

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα των ελληνικών ντέρμπι «αιωνίων» είπε: «Παρότι μου έλεγαν “μην πας εδώ κι εκεί” και “πρόσεχε”, εγώ το απολάμβανα. Μου άρεσε που ο κόσμος ήταν ένθερμος και δεν φοβόμουν».

Στη συνέχεια κατονόμασε του αγαπημένους του συμπαίκτες στις δύο ελληνικές ομάδες: «Στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ γενικώς. Στον Ολυμπιακό ήταν ο Ντέιβιντ Ρίβερς».

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν φέτος εκτός πλέι οφ στην Euroleague, είπε: «Θεωρώ πως ένας λόγος είναι ίσως ότι χρησιμοποιούνται πολλοί ξένοι παίκτες και δεν δίνονται ευκαιρίες σε γηγενείς».

Όταν ρωτήθηκε με ποιόν από τους εν ενεργεία παίκτες θα ήθελε να έχει παίξει μαζί, ανέφερε τον Βασίλη Σπανούλη: «Θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του».

Σχετικά άρθρα