Μετά την πρόκριση της Μονακό στο Final-4 της Euroleague, ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, αναφέρονταςς ότι οι επιτυχίες του Έλληνα τεχνικού είναι οι μεγαλύτερες στιγμές της δικής του καριέρας.

Η ανάρτηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παρουσίες και οι επιτυχίες του Βασίλη Σπανούλη στα Final Four της EuroLeague είναι οι πιο εντυπωσιακές στιγμές της ευρωπαϊκής μου πορείας. Τρεις τίτλοι και τρία βραβεία MVP έφεραν τον μεγαλύτερο δυνατό ενθουσιασμό και χαρά.

Το 2021, όταν η καριέρα του ως παίκτης ολοκληρώθηκε και δεν υπήρχε σκέψη για προπονητική καριέρα, έμοιαζε ότι αυτές οι συγκινήσεις είχαν τελειώσει. Ευτυχώς, έκανα λάθος, επειδή η χθεσινή νίκη – την οποία είδα από κοντά – του Βασίλη στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής στην EuroLeague, εξασφάλισε ένα νέο Final Four για αυτόν και την ομάδα του, την Μονακό!».

Σχετικά άρθρα