Το Ψυχικό έγραψε ιστορία με την άνοδό του στην Α1 και το «ΦΩΣ» μίλησε με τον πρωτεργάτη της επιτυχίας, τον Γιώργο Ρεμεντέλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σίγουρα η πιο γλυκιά στιγμή της καριέρας σου. Τι θυσίες απαιτήθηκαν για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα;

Αδιαμφισβήτητα είναι η πιο γλυκιά στιγμή της διαδρομής μου, αλλά ειλικρινά το ίδιο γλυκιά ήταν και η άνοδος το 2013 από τη Β’ Εθνική στην Α2. Με παρόμοιας χημείας ομάδα και υπέροχη καθημερινότητα. Το ίδιο ένιωσα μέσα μου και φέτος τις πρώτες μέρες που μαζευτήκαμε. Ότι υπάρχει κάτι όμορφο εδώ. Είτε μπορεί είτε όχι να είναι ανταγωνιστικό αυτό που είχαμε, εμείς κυνηγήσαμε με πείσμα το όνειρό μας. Τα καταφέραμε με πάρα πολλή δουλειά, ξέρουν όσοι το περάσαμε, και τώρα μας αξίζει να το ζήσουμε και να πανηγυρίζουμε!

Πολλοί έλεγαν ότι το Ψυχικό την κρίσιμη στιγμή θα… έκανε πίσω, μη διεκδικώντας την άνοδο. Τους διαψεύσατε και αυτούς.

Δεν διαψεύσαμε κανέναν. Καλοθελητές υπήρχαν πάντα. Χωρίς να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Εμείς ήμασταν ορκισμένοι το τελευταίο δίμηνο να πάμε ως το τέρμα ό,τι κι αν συμβεί μετά.

Ρεαλιστικά, μπορεί το Ψυχικό να παίξει στην Α1; Αν κι εδώ που τα λέμε, το επίπεδο δεν είναι όπως παλιά. Το οικονομικό είναι το θέμα. Υπάρχει η δυνατότητα;

Ας το χαρούμε πρώτα λίγο! Εύχομαι να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να δρέψουμε ό,τι δικαιούμαστε στο έπακρον.

Πες μας για τους ανθρώπους που τρέχουν για την ομάδα και σπάνια εμφανίζονται.

Έχω την ευτυχία και την τιμή να εργάζομαι σε έναν τεράστιο οργανισμό, στον οποίο ανιδιοτελώς και με περίσσευμα αγάπης προσφέρουν πολλοί… μικροί ήρωες, τους οποίους δεν θα κατονομάσω έναν έναν, αλλά αυτοί ξέρουν. Από τη διοίκηση-υπόδειγμα έως τον ηλεκτρολόγο του δήμου μας. Είναι όλοι τους οι αφανείς ήρωές μας.

Τέλος, θα ήθελα έναν χαρακτηρισμό για καθέναν από τους παίκτες-ήρωές σου…

Γιώργος Κουκάς: Cojones (σ.σ. καρύδια)

Αλέξανδρος Γιαννόπουλος: Snipper (σ.σ. σκοπευτής)

Κώστας Κουφόπουλος: Αθληταράς

Νίκος Παπανικολάου: ΑΡΧΗΓΟΣ

Μιχάλης Πολυτάρχου: Σκυλί του πολέμου

Φώτης Μαλέλης: Βαρόμετρο, πραγματικά

Χρήστος Μαρίνος: Δολοφόνος

Τζέισον Ρίκετς: Απίστευτη τυπάρα

Γιάννης Αθανασούλας: Ποιότητα

Θεόδωρος Γεωργόπουλος: Βενιαμίν

Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος: Ταλεντάρα

Μανώλης Ματαλιωτάκης: Χουλκ

Χρήστος Ιορδάνου: Ένας μικρός θεός

Και όλοι μαζί είναι οι ήρωές μου. Επίσης, στους συνεργάτες μου και σε όσους πίστεψαν το όνειρο, βαθιά υπόκλιση. Τέλος, χωρίς τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου, που μου έδιναν κάθε μέρα δύναμη, δεν θα τα κατάφερνα ειλικρινά.

Σχετικά άρθρα