Ο Ντέιβιντ Ρίβερς παρακολούθησε από κοντά τον Ολυμπιακό στον αγώνα με αντίπαλο την Μονακό και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως βρέθηκε στο… σπίτι του.

«Νιώθω καταπληκτικά. Κάθε φορά που επιστρέφω έχω την ίδια θερμή υποδοχή και με κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου. Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό και πανηγυρίζω τις επιτυχίες του. Όπως και λυπάμαι με τις αποτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην ζωή μου» είπε ο σπουδαίος Αμερικανός παλαίμαχος γκαρντ, ενώ πρόσθεσε για το τι θυμάται: «είναι οι φίλαθλοι. Είναι πάντα ξεχωριστοί. Αλλά ειδικά οι Έλληνες μου έδιναν κίνητρο και ενέργεια. Είναι πολύ όμορφο να είμαι εδώ.

Πάντα νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου όταν έρχομαι εδώ. Τις προάλλες πήγα βόλτα και με χαιρετούσε όλος ο κόσμος. Πραγματικά είναι το σπίτι μου».

Για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη, είπε:
«Έκανε μια πανέμορφη καριέρα και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο σενάριο. Ανέβασε το επίπεδο αυτού του συλλόγου. Τον θαύμαζα όταν τον έβλεπα να παίζει. Του είπα ότι δεν υπάρχει απόσυρση. Η κοινότητα εδώ θέλει να τον δει και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Είχε μια εξωπραγματική καριέρα».

Σχετικά άρθρα