Η ΕΟΚ έκανε γνωστό ότι θα παρουσιάσει τις ριζικές τροποποιήσεις που θα πραγματοποιήσει στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μία νέα εποχή αρχίζει για την Α2 Εθνική κατηγορία και οι «συστάσεις» θα γίνουν την Τετάρτη 5/10 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του κεντρικού σταδίου ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πρωτάθλημα το οποίο από το 1986 είναι ο «προθάλαμος» της μεγάλης κατηγορίας και έχει τροφοδοτήσει το ελληνικό μπάσκετ με σημαντικές στιγμές και όμορφες ιστορίες αθλητών, ομάδων και ξεχωριστών γεγονότων.

Πλέον, η Α2 γυρίζει σελίδα, προχωράει σε ριζικές αλλαγές για τη βελτίωση και την πρόοδό της, αποκτά υποστηρικτές και προσδοκά να καλύψει τις απαιτήσεις των πρωταγωνιστών και των φιλάθλων σε όλη τη χώρα.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και φωτογράφοι που θα καλύψουν την εκδήλωση να προσέλθουν έγκαιρα τον χώρο για να αρχίσει στην προγραμματισμένη ώρα και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα».

Σχετικά άρθρα