Ανακατατάξεις και αλλαγές έρχονται στην Euroleague σύμφωνα με τη σερβική Mozzartsport, με την νευρικότητα μεταξύ των ομάδων της διοργάνωσης να εντείνεται και τον Ζόρντι Μπερτομέου να βρίσκεται στο στόχαστρο για λάθη σε πολλά ζητήματα.

Με τον ισχυρό άνδρα της διοργάνωσης να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στο τέλος της σεζόν (30 Ιουνίου) οι αλλαγές σε πολλές υποθέσεις είναι πιο πιθανές από ποτέ, αφού επικρατεί δυσαρέσκεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο σημαντικά πρόσωπα της εταιρείας IMG, που είναι ο βασικός χρηματοδότης του οργανισμού, αποχώρησαν από τις θέσεις τους και δεν έχουν σκοπό να δεχθούν τη θέση του CEO της Euroleague.

Ενώ Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν, οι οποίες πλέον είναι μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται σε καθεστώς τύπου Α, όσον αφορά την άδεια που έχουν λάβει κι ενώ δεν είχαν ψηφίσει στην αρχική ψηφοφορία.

Ακόμη, οι ρωσικές ομάδες που έχουν τεθεί εκτός της Ευρωλίγκας μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, γεγονός που ίσως «ανοίξει» θέσεις για νέες ομάδες στη διοργάνωση.

Όλα αυτά, συν τα ζητήματα γύρω από την πανδημία που έφεραν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν δυσαρέσκεια και όχι μόνο, αποτελούν προοικονομία ριζικών αλλαγών, όπως γράφουν οι Σέρβοι.

Σχετικά άρθρα