Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Pick n’ Roll» με τον Βασίλη Σκουντή της Cosmote TV για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, που είχε συζητηθεί πολύ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι που αποχώρησε, αλλά οικονομικοί.

«Δεν είναι ότι δεν είχα ευκαιρίες. Έψαχνα κάτι διαφορετικό σαν Νίκος. Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν πήγα στην ΑΕΚ ότι θα έφευγα έτσι με τέτοιο τρόπο.

Για αυτό υπάρχουν οι συμφωνίες, πρέπει να τηρούνται. Πιστεύω ότι κάποιες δεν τηρήθηκαν και από εκεί και πέρα, προχώρησα” τόνισε χαρακτηριστικά ο νυν άσος του Προμηθέα.

Αναφερόμενος στον τωρινή του ομάδα και τους λόγους που επέλεξε τους Πατρινούς τόνισε: «Όταν έμεινα ελεύθερος έψαχνα μια ομάδα να μου δείξει εμπιστοσύνη κι ευχαριστώ τον Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσε εξ αρχής. Δουλειά μου είναι να τους ανταμείψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την προσπάθειά μου στο παρκέ.

Ήταν διαφορετικός ο ρόλος μου στην ΑΕΚ. Τωρα ο ρόλος μου είναι πιο All Around, έχω περισσότερες αρμοδιότητες..

Δούλεψα σε πολλά πράγματα από όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία στον Προμηθέα. Δούλεψα στον χειρισμό της μπάλας, στην ταχύτητα, στην έκρηξη και στην εκτέλεση».

Σχετικά άρθρα