Ο Ντένις Ρόντμαν παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ότι έφτασε μια ανάσα από τον αυτοκτονήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Bleacher Report»:

«Μία μέρα έγραψα ένα σημείωμα και πήγα σε ένα πάρκινγκ. Είχα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ένα όπλο, το κρατούσα στο χέρι μου, αλλά για κάποιο λόγο έβαλα μουσική στο ραδιόφωνο. Απλά άκουγα μουσική και το σκεφτόμουν, δεν είχε να κάνει με το μπάσκετ, αλλά με την αγάπη που ήθελα και ξαφνικά… έφυγε. Έπαιζε το “Even Flow” των “Pearl Jam”, είχα το όπλο στο χέρι μου και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι κοιμήθηκα, ακούγοντας το τραγούδι αυτό. Ύστερα ξύπνησα και ήταν γύρω μου πολλοί αστυνομικοί, δεν ήξερα τί είχε συμβεί, είχα ξεχάσει τελείως ότι κρατούσα ένα όπλο στο χέρι μου.

Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο. Αυτό ήταν όλο. Δεν είχε να κάνει με το μπάσκετ, είχε να κάνει με το ότι αισθανόμουν προδομένος, επειδή ήθελα να πάρω τόσο πολλή αγάπη στη ζωή μου. Πήγα στο NBA και δεν περίμενα να είναι έτσι η κατάσταση. Δεν περίμενα οι ομάδες να κάνουν απλά ανταλλαγές και να λένε ότι είναι ΟΚ, γιατί έτσι είναι οι μπίζνες και απλά να το ξεχάσουμε. Αυτό με οδήγησε σε εκείνο το σημείο».

Μιλώντας για τη χρυσή εποχή των Σικάγο Μπουλς, ο Ρόντμαν τόνισε: «Εγώ, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν αλλάξαμε το παιχνίδι. Ο τρόπος που παίζεται τώρα είναι ο τρόπος που αγωνιζόμασταν εμείς τότε και ξαφνικά όλοι μιλάνε για “Big 3”. Tώρα; Αλήθεια; Εμείς ήμασταν η πρώτη “Big 3””, κερδίζαμε συνεχώς παιχνίδια και πρωταθλήματα και ο μόνος λόγος που δεν πήραμε το τέταρτο στη σειρά, ήταν επειδή ο Μάικλ ήθελε ένα ποσό από την ομάδα, δεν το πήρε και έφυγε. Μετά έφυγα εγώ, μετά ο Σκότι και στο τέλος ο Φιλ Τζάκσον. Όλοι περιμέναμε τον Μάικλ κι αυτό σταμάτησε και το σερί μας».

Σχετικά άρθρα