Ο Σακίλ Ο’ Νιλ ξέσπασε στην εκπομπή «Indise the NBA», η οποία ήταν αφιερωμένη στον Κόμπι Μπράιαντ.

«Οι δύο τελευταίοι μήνες είναι ζόρικοι. Έχασα την αδερφή μου, δεν κοιμόμουν. Κάθε μέρα έχω μία ρουτίνα, δουλεύω, λέμε μερικά αστεία, αλλά όταν γυρίζω στο σπίτι αντικρίζω την πραγματικότητα. Πονάει. Την άλλη ημέρα είμαι τον έναν γιο μου και τα ανίψια μου και παίζουμε. Και έρχεται ο άλλος γιος μου και μου δείχνει το τηλέφωνό του κλαίγοντας. Τσαντίστηκα. Του είπα να το πάρει από μπροστά μου. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να κατασκευάσει μία φωτογραφία, μία είδηση.

Λίγο μετά, αρχίσατε να μου τηλεφωνείτε και εσείς. Δεν έχω νιώσει τόσο βαθύ πόνο εδώ και καιρό. Είμαι 47 ετών και έχω χάσει 2 γιαγιάδες, τον μπαμπά μου, την αδελφή μου και τώρα πια τον μικρό αδελφό μου» είπε αρχικά ο θρυλικός σέντερ των Λέικερς, ενώ πρόσθεσε:

«Τα ονόματά μας θα είναι συνδεμένα για πάντα, για όσα κάναμε. Η σχέση μας ήταν όπως η αυτή που έχουμε με τον Τσαρλς. Δύο άνθρωποι με δυνατή γνώμη που θα πουν διάφορα πράγματα, αλλά όταν μπουν στις γραμμές του γηπέδου θέλουν μόνο να νικήσουν. Ήταν τριπλό χτύπημα. Εκλαιγα όταν μαθαίνω πως στο ελικόπτερο βρισκόταν και ο Ρικ Φοξ (σ.σ. ευτυχώς δεν ήταν). Του τηλεφώνησα και δεν πήρα απάντηση! Μετά ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν και η κόρη του μέσα. Ο γιος μου ο Σαρίφ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Κόμπι του έστελνε μηνύματα για να δει τι κάνει.

Όταν κρατάς διάφορα πράγματα πίσω και δεν τα κάνεις. Με τον Κόμπι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πλάκα όταν θα μπει στο Hall Of Fame. Ούτε να πούμε αν θα παίρναμε 10 πρωταθλήματα αν μέναμε μαζί. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν το τελευταίο παιχνίδι του! Τότε που του ζήτησα 50 πόντους και έβαλε 60! Δουλεύω αρκετά κα θα ήθελα να είχα χρόνο να του τηλεφωνήσω και να του πω “σε αγαπώ”. Θα προσπαθήσω να κάνω καλύτερη δουλειά σε αυτό».

Σχετικά άρθρα