Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία με βίντεο που δείχνει τον κόσμο της Ρεάλ να φωνάζει το όνομα του Γκέρσον Γιαμπουσέλε μετά από την φάση ανάμεσα στον Ρούντι Φερνάντεθ και τον Ντάντε Έξουμ στο Game 5 της σειράς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το «basketnews», οι οπαδοί των Μαδριλένων μετά το φάουλ του Αυστραλού άσου της Παρτιζάν πάνω στον Ρούντι κατά τη διάρκεια του ματς, που προκάλεσε άθελά του το πρόβλημα στον ώμο του, φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Γιαμπουσέλε.

Την ίδια στιγμή στο τέλος της αναμέτρησης ο Γάλλος άσος, που έκλεψε αρνητικά τις εντυπώσεις με την απαράδεκτη ενέργεια στον Έξουμ στο Game 2 της σειράς, φαίνεται σε άλλο βίντεο να φωνάζει: «Αυτή είναι η Μαδρίτη», μία κίνηση που έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία, αφού η Ρεάλ δεν τιμώρησε καν τον Γιαμπουσέλε.

Πηγή: sfina.gr

Σχετικά άρθρα