Σάλος προκλήθηκε στις ΗΠΑ από τη διαρροή του νέου τραγουδιού του ράπερ Μικ Μιλ, ο οποίος κάνει μια αναφορά στη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ και αυτή κρίνεται από πολλούς ασεβείς.

«Η κοπέλα μου λέει πως με αγαπά, αλλά δεν μου το δείχνει. Αν μου λείψει, θα μπω στο ελικόπτερό μου και θα γίνω νέος Κόμπι», λένε οι στίχοι κάνοντας αναφορά στον θάνατο του θρύλου των Λέικερς τον Ιανουάριο του 2020.

Η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα, αντέδρασε θεωρώντας ασεβείς τους στίχους. «Αγαπητέ, Μικ Μιλ, θεωρώ τον συγκεκριμένο στίχο εξαιρετικά ασεβή και με έλλειψη ευαισθησίας. Τελεία και Παύλα. Δεν γνωρίζω τη μουσική σου, αλλά θεωρώ πως μπορείς να γράψεις καλύτερους στίχους από αυτόν. Αν είσαι θαυμαστής του Κόμπι, εντάξει, αλλά και πάλι υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσεις τον θαυμασμό σου στον σύζυγό μου. Αυτός ο τρόπος δείχνει έλλειψη σεβασμού και τακτ», έγραψε στο Instagram.

Πάντως ο ράπερ δεν φάνηκε να πτοήθηκε και λίγο μετά την ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ έγραψε στο Twitter: «Θα συνεχίσω να πηγαίνω σκληρά σε αυτό το πράγμα. Χέστηκα για τα συναισθήματά σας».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά άρθρα