Ο Τσεντί Οσμάν ήταν ο μοιραίος παίκτης για την Τουρκία, στην ήττα-αποκλεισμό από τη Γαλλία στη φάση των 16 του EuroBasket 2022. Ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς μπορούσε να καθαρίσει την μπουγάδα, αστόχησε σε δύο βολές στο +2 της ομάδας του και μετά από το τέλος της αναμέτρησης, το κλίμα βάρυνε ακόμη περισσότερο εξαιτίας των αντιδράσεων που προέκυψαν.

Μία από αυτές τις αντιδράσεις προήλθε από την Εμπρού Σαχίν, την σύζυγο του Οσμάν, η οποία τα έβαλε με τον Μπουγκραχάν Τουντσέρ. Ο γκαρντ της Αναντολού Εφές ήταν ο κορυφαίος της Τουρκίας, όμως μίλησε για “κατόρθωμα” στις δηλώσεις του, με την διάσημη ηθοποιό να γράφει ένα tweet το οποίο στη συνέχεια έσβησε. Η ζημιά, ωστόσο, είχε γίνει και η φωτιά στις τάξεις της τουρκικής ομάδας μαίνεται ανεξέλεγκτη.

“Αυτοί που έπαιζαν 10 λεπτά, θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για την τυχερή τους ημέρα και να ευχαριστούν την ομάδα, ειδικά εκείνους που μπορούν να λιποθυμήσουν από την κούραση” έγραψε μεταξύ άλλων η Εμπρού Σαχίν, με το tweet να κυκλοφορεί πολύ γρήγορα από κινητό σε κινητό και τελικά να διαγράφεται αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Πηγή: Sport24.gr

Σχετικά άρθρα