Η Ελλάδα νίκησε εύκολα(69-96) σε ένα ματς όπου έπαιξε για πρώτη φορά με την Ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, έχοντας μάλιστα θετική παρουσία με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

«Ήμουν ανυπόμονος να παίξω με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Τελείωσε το παιχνίδι αυτό και πάμε για το αυριανό. Δεν γίνεται να παίζεις σε κάθε παιχνίδι.

Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά όταν μπει κάποιος τα δίνει όλα, όσο κι αν χρειαστεί να παίξει. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αύριο με την Γεωργία, να δούμε το βίντεο από το σημερινό παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα