Πολύ σοβαρό θέμα προέκυψε στην Εθνική Ανδρών, καθώς οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ που κλήθηκαν για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ, οι Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κατσίβελης και Λίνος Χρυσικόπουλος, δεν έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την Κυριακή (14/2).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από καμία πλευρά, ωστόσο από την «Ένωση» περιμένουν τοποθέτηση της ΕΟΚ σχετικά με τον αποκλεισμό των πέντε παικτών του Προμηθέα, που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, αλλά αγωνίστηκαν κανονικά στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Επισημαίνουν μάλιστα πως μόλις λάβουν γραπτή απάντηση από την ΕΟΚ, τότε θα τοποθετηθούν κι αυτοί με κάθε επισημότητα.

Το πρόβλημα για τον Θανάση Σκουρτόπουλο είναι μεγάλο, καθώς αν δεν ενσωματωθούν άμεσα οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, τότε η αποστολή που αναχωρεί τη Δευτέρα με τσάρτερ για τη Ρίγα της Λετονίας θα περιλαμβάνει μόλις δέκα παίκτες (εκτός κι αν υπάρχει εκ νέου αντικατάσταση).

Υπενθυμίζεται πως η Εθνική έχει προκριθεί αλλά παίζει το Σάββατο και τη Δευτέρα τα δύο τελευταία ματς κόντρα σε Βοσνία και Λετονία.

Σχετικά άρθρα