Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Λάρισας, ενώ αναφέρθηκε και στους τελικούς με τον Ολυμπιακό τους οποίους παρομοίασε με πόλεμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαντ Ρος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στην άμυνα. Μας επηρέασαν τα συναισθήματά μας και δεν παίζαμε μπάσκετ, δεν είχαμε συγκέντρωση. Τους δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες και δεν τους σταματούσαμε, ειδικά στα ριμπάουντ.

Η νοοτροπία και η ενέργεια μας ήταν διαφορετικές σήμερα, τις κρατήσαμε, βάλαμε εύκολους πόντους και δεν επιτρέψαμε δεύτερες ευκαιρίες στη Λάρισα. Είχαν πλάνο και το εκτέλεσαν. Ήταν μια έκπληξη για μας, έκανε εξαιρετική προσπάθεια η Λάρισα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους τελικούς».

«Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι διαφορετικά. Μας βοήθησε αυτό το παιχνίδι για τους τελικούς και νιώθουμε καλύτερα τώρα. Θα είναι πόλεμος. Το περιμένουμε όλοι, πρέπει να παίξουμε και στο γήπεδο θα μιλήσουν οι πράξεις μας.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Ξέρουμε τι ομάδα είναι και αυτοί ποιοι είμαστε. Είναι από τα πιο γνωστά ντέρμπι στον κόσμο και είμαστε έτοιμοι».

Σχετικά άρθρα