Το δικό του σχόλιο έκανε ο Βαγγέλης Τζόλος αναφορικά με το πάγωμα της αθλητισμού σε στη χώρα μας, τονίζοντας το γεγονός πως δε γίνεται να υπάρχουν ουρές από κόσμος που συνωστίζονται σε άλλους τομείς ενώ το lockdown συνεχίζεται στα σπορ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο έμπειρος άσος:

«Δεν γίνεται σε αυτήν την χώρα να έχουν ανοίξει όλα και να υπάρχουν ουρές συνωστισμού παντού και για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ να μην έχουν αναφερθεί πουθενά..έστω να έχουμε κάποια ενημέρωση!δεν γίνεται σε όλες τις άλλες χώρες να διεξάγεται κανονικά ο αθλητισμός και μόνο στην Ελλάδα να συνεχίζει να παραμένει κλειστός!

Σας πειράζουν τα 15 άτομα σε ένα γήπεδο και όχι έξω που γίνεται χαμος!μαλλον αυτοί δεν ξέρουν..εμείς για άλλη μια φορά είμαστε πιο μπροστά σαν χώρα και ξέρουμε καλύτερα!ΚΡΙΜΑ γτ μέσα στην πολιτική υπάρχουν άνθρωποι του αθλητισμού και ειδικά άτομα πάνω στο δικό μας επάγγελμα και αντί να βγουν και να προτείνουν κάτι είναι ΑΦΑΝΤΟΙ και όταν βγαίνουν ούτε λόγος για τον αθλητισμό! Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πως αυτοί οι άνθρωποι θα ζήσουν?η απάντηση είναι:ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΟΧΙ Γτ εσείς έχετε μάθει να τα έχετε όλα έτοιμα!

Δεν ξέρετε τι σημαίνει ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και τι χαρές μπορεί να σου δώσει..δεν ξέρετε τι είναι να προσπαθείς και να αφοσιωνεις ατέλειωτες ώρες για να πετύχεις τον στόχο σου!Ειστε άσχετοι και επικίνδυνοι!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!Δεν αμφισβητώ προς θεού ότι δεν υπάρχει ιός Γτ ξέρω από πρώτο χέρι καθώς έχω χάσει τον πατέρα μου από την λεγόμενη γρίπη h1n1 που ήταν πιο φονική από αυτό που μας πλασάρετε τόσο καιρό!

Δεν πιστεύω απλά στην παραπληροφόρηση και στην τρομοκρατία που διαδίδεται στον κόσμο!Τωρα ξέρουμε το καινούργιο παραμύθι του τρίτου κυματος και της μεταλλαξης!Δεν ζητάμε τπτ παράλογο..το ΜΟΝΟ που ζητάμε είναι να προπονηθούμε!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!Πρέπει να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ σαν χώρα για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και εσείς κοιτάτε να τον ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ!».

Σχετικά άρθρα