Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, μίλησε στο «Radio Marca» και, μεταξύ άλλων, έσπευσε να αντικρούσει την άποψη ότι η σερβική ομάδα πρέπει να… περιμένει το 4ο ματς για την πρόκριση στο Final 4 ώστε να τεθεί στην διάθεση του Ομπράντοβιτς και ο Κέβιν Πάντερ.

«Όποιος το λέει αυτό είναι τρελός. Λες και η Ρεάλ είναι μια ομάδα από το Αλκομπέντας (σ.σ. προάστιο στη Μαδρίτη) την οποία μπορείς να νικήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο Γιουλ και ο Ρούντι έχουν περισσότερα ματς απ’ όλους τους παίκτες της Παρτίζαν στο σύνολο. Δεν γίνεται να κλείσεις ραντεβού για το πότε θα νικήσεις» σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Στην αρχή της σεζόν, δεν μπορούσαμε καν να ονειρευτούμε ότι θα μας χώριζε μια νίκη από το Final 4. Έχουμε δημιουργήσει ένα μείγμα νέων, ταλαντούχων και έμπειρων παικτών. Αξίζει να δούμε πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια, και πού είμαστε τώρα».

Για το όσα συνέβησαν στο Game 2 είπε: «Είναι τρομερό να τελειώνει το παιχνίδι έτσι. Όλα έμοιαζαν ήρεμα και μετά συνέβησαν όλα όσα είδαμε. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο παιδιά που είναι τα πιο ήρεμα στην ομάδα μας, ο Πάντερ και ο Έξουμ. Δεν υψώνουν ποτέ τη φωνή τους. Μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να είχαν διαφορετικές κυρώσεις. Τόσο η Ρεάλ όσο και η Παρτιζάν ως οργανώσεις υφίστανται τις συνέπειες, παρόλο που αυτοί φταίνε λιγότερο για όλα όσα έγιναν».

Αναφορικά με την παραμονή της Ρεάλ στο Βελιγράδι και την ασφάλειά της, τόνισε: Ο Ζόραν Σάβιτς, είπε: « Η ασφάλεια είναι εγγυημένη για τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ. Όλα είναι ίδια όπως όταν παίξαμε και με τον Ερυθρό Αστέρα στην Euroleague. Δηλαδή προσλήφθηκαν 500 άτομα ασφαλείας μόνο και μόνο για την αποστολή της αντίπαλης ομάδας».

Σχετικά άρθρα