Σε οριστική συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ ήρθε ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες (πιθανότατα Τετάρτη ή Πέμπτη) θα ταξιδέψει στη Μόσχα για να ενσωματωθεί στο επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ΑΕΚ θα εισπράξει και ένα ποσό ως αποζημίωση από την «ομάδα του στρατού», καθώς ο έμπειρος προπονητής είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν απέρριψε κι άλλες προτάσεις που δέχτηκε από Ισραήλ και Τουρκία, όπου είχε δουλέψει στο παρελθόν.

Προς το παρόν τουλάχιστον, στον πάγκο της «Ένωσης» θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Δέδα, Σάββας Συμεωνίδης.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη ακόμη υπάρχει σκέψη στους «κιτρινόμαυρους» για το αν θα προσληφθεί ένας «μόνιμος» από τώρα ή από τη νέα σεζόν. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Γιώργου Λιμνιάτη, στον οποίο είχε γίνει σχετική κρούση και μετά την απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά τότε εκείνος είχε αρνηθεί για λόγους ηθικής τάξης.

Αυτή την στιγμή, ο Λιμνιάτης δεν εργάζεται σε κάποιον σύλλογο, αλλά παραμένει στο σταφ του Ηλία Ζούρου στην εθνική ομάδα της Γεωργίας. Παράλληλα, εξετάζονται και άλλα ονόματα ελεύθερων Ελλήνων προπονητών.

Σχετικά άρθρα