Μια φανέλα μπάσκετ που φορούσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε ένα διάσημο εξώφυλλο του Sports Illustrated θα βγει σε δημοπρασία τον Ιούλιο ανάμεσα σε άλλα 500 αθλητικά αναμνηστικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος Julien’s Auctions.

Ο Τζέιμς ήταν 17 ετών όταν φορούσε τη φανέλα σε εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated το 2002 με τίτλο ο «εκλεκτός» (The Chosen One).

«Είναι ένα πολύ μοναδικό, ενδιαφέρον αντικείμενο, το οποίο θεωρείται το άγιο δισκοπότηρο των αντικειμένων από τη συλλογή ΛεΜπρόν Τζέιμς» δήλωσε ο Κένταλ Καπς, αθλητικός διευθυντής του Julien’s Auctions.

Η πράσινη και άσπρη φανέλα αναμένεται να πουληθεί για 400.000-600.000 δολάρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τον οίκο δημοπρασιών. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο Μπέβερλι Χιλς στις 17 και 18 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στη δημοπρασία μέσω διαδικτύου.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει επίσης μια rookie card του Μάικλ Τζόρνταν και φανέλες που φορούσε ο αείμνηστος θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ. Τα αντικείμενα θα προβληθούν σε μια δημόσια έκθεση στο Μπέβερλι Χιλς από τις 12 έως τις 16 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα