Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας του Κοροίβου Αμαλιάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Βρισκόμαστε εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας πραγματικότητας λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Είμαστε όμως ΕΔΩ και η ομάδα ΣΑΣ χρειάζεται όσο ποτέ.
Είμαστε ενωμένοι και πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί σε αυτήν την νέα διαμορφωθείσα πραγματικότητα, ώστε να διαφυλάξουμε ένα ασφαλές αύριο για όλους.
Στην συγκυρία αυτή η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό.
Η ιστορία μας, η βαριά φανέλα μας, η παρουσία μας για 12 συνεχή χρονιά σε Εθνική Κατηγορία, δεν μας επέτρεψαν να σκεφτούμε τίποτε άλλο από το να δηλώσουμε παρόντες και σε αυτή την πρόκληση!
Όλοι Μαζί πετύχαμε πολλά μικρά αλλά και μεγάλα αθλητικά θαύματα.
Όλοι Μαζί θα συνεχίσουμε.
Με τον κόσμο μας.
Οι φετινές κάρτες διαρκείας έχουν διπλό χαρακτήρα. Πέραν της μορφής ενός διαρκούς εισιτηρίου, αποτελούν και κάρτες ενίσχυσης του φετινού εγχειρήματος. Αποτελούν το οξυγόνο που χρειάζεται η αμάδα μας για να σταθεί, για να συνεχίσει.
Η ομάδα μας θα ακολουθήσει τις οδηγίες της πολιτείας και θα προσαρμοστεί σε κάθε σενάριο που θα αφορά την παρουσία θεατών στο γήπεδο, τον αριθμό, τις αποστάσεις, τα μέτρα προφύλαξης.
Οι κάρτες διαρκείας – ενίσχυσης του Α.Σ.Α. Κόροιβος για την περίοδο 2020-21 κυκλοφόρησαν και διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης καθώς και στα γραφεία της ομάδας μας καθημερινά.
Όπως κάθε χρόνο, οι κάρτες διαχωρίζονται σε δυο κατηγορίες.
1. ΚΑΡΤΑ VIP αξίας 200€.
2. ΚΑΡΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ αξίας 100€ και με έκπτωση 20% για τους περσινούς κατόχους!
Η κάρτα για την περίοδο 2020-21, πρώτα από όλα ενισχύει την ομάδα μας και ταυτόχρονα, εξασφαλίζει στον κάτοχό της, συγκεκριμένα δικαιώματα και προνόμια:
• Οι κάρτες εξασφαλίζουν στον κάτοχό της, το δικαίωμα της επιλογής της αντίστοιχης αριθμημένης και δεσμευμένης θέσης για όλη τη σεζόν, οι όποιες ανάλογα και θα προσαρμόσουν ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα διαμορφωθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος ή κατά τη διάρκειά του,
• Σε περίπτωση εισόδου περιορισμένου αριθμού θεατών στο γήπεδο, οι κάτοχοι των καρτών θα έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα και εξασφαλισμένη θέση στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:
1.ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, Φιλικής Εταιρείας 2.
2. ΧΑΡΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ τηλ. 6937397304
3. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ 6906570419
4. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Πάμε να συνεχίσουμε Μαζί να γράφουμε ιστορία”.

Σχετικά άρθρα