Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, σύμφωνα με την οποία οι παίκτες της ομάδας θα εισαχθούν σε 14μερη καραντίνα, ενώ σταμάτησε και η λειτουργία των ακαδημιών για μερικές μέρες.

Αναλυτικά:

“Όλοι μαζί να σταματήσουμε τη διασπορά

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ενημερώνει πως, όλα τα τεστ που υποβλήθηκαν οι αθλητές και οι προπονητές μας βγήκαν αρνητικά. Επιπλέον, τα άτομα που υποβλήθηκαν σε τεστ, παρά του ότι βγήκαν αρνητικά, θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να συμπληρωθούν 14 ημέρες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Ο ΓΑΣ με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας προληπτικά σταμάτησε την λειτουργία των Ακαδημιών του για έξι ημέρες. Η ομάδα μας δεν έχει κανένα κρούσμα σε κανένα τμήμα της και το ίδιο ευχόμαστε για όλους.

Μέχρι τώρα όλες οι προπονήσεις όλων των τμημάτων γίνονται τηρώντας απαραίτητα το υγειονομικό πρωτόκολλο με θερμομετρήσεις και αυτό μας βοήθησε να μην έχουμε κανένα κρούσμα. Η πρόληψη γίνεται, θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς στην αναχαίτιση του ιού.

Ο ΓΑΣ καλεί όλους τους αθλητές και τις οικογένειες τους να βοηθήσουν στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και να σπάσει η αλυσίδα κρουσμάτων που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους τις επόμενες ημέρες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας στις επαφές τους”.

Σχετικά άρθρα