Άγρια συμπλοκή συνέβη στον σταθμό του μετρό «Prenzlauer Allee» του Βερολίνου το βράδυ του Σαββάτου (25/5) και σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής του Βερολίνου, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του.

Άλλα δύο άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα, ενώ υπάρχουν συνολικά 12 οι τραυματίες. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση στο σημείο, καθώς οι διαθέσεις των ανθρώπων που συνεπλάκησαν ήταν άκρως επιθετικές.

Άμεσα, όπως αναφέρουν τα γερμανική ΜΜΕ, ενεργοποιήθηκε η διαδικασία αντιμετώπισης συμβάντων μαζικών ατυχημάτων, με πυροσβέστες και διασώστες να καλούνται εσπευσμένα στον σταθμό του μετρό.

«Μετά από συμπλοκή μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ενός ατόμου που η ζωή του απειλείται, δύο με σοβαρούς τραυματισμούς και εννέα ελαφρά τραυματίες» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η πυροσβεστική του Βερολίνου.

που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 12 ατόμων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής του Βερολίνου, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ άλλα δύο είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Σχετικά άρθρα