Τα σενάρια περί μιας τυπικής αναδιάρθρωσης στη Β’ και στη Γ’ Εθνική κατηγορία με ανόδους -έστω και αν τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ -έχουν κάνει την εμφάνισή τους και την ερχόμενη Δευτέρα (16/8) αναμένεται να προκύψουν οριστικά δεδομένα από πλευράς ΕΟΚ.

Oι ζυμώσεις έχουν ήδη αρχίσει ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, όπου όπως είναι γνωστό ούτε εκεί τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν ποτέ, ωστόσο έγιναν κάποιες αγωνιστικές πριν τη δεύτερη καραντίνα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν οι Ενώσεις θα κάνουν χρήση της βαθμολογίας που προκύπτει από τις αγωνιστικές που διεξήχθησαν την περίοδο 2020-2021, όπως κάνει και η ΕΟΚ στα πρωταθλήματα υπ’ ευθύνη της, ή αν θα προτιμήσει να επιλέξει τη βαθμολογία της περιόδου 2019-20(!), όταν και διεξήχθησαν και αγώνες μπαράζ.

Ήδη πάντως κάποιες ομάδες βρίσκονται σε θέση… μάχης, έχοντας αρχίσει να διερευνούν ως ενδεχόμενο, περιμένοντας τί θα αποφασισθεί από τις Ενώσεις γίνει αναφορικά με την επιλογή των ομάδων που μπορεί να κληθούν να καλύψουν τα κενά στην κατηγορία…

Σχετικά άρθρα