Το Λαύριο μείωσε σε 2-1 τη σειρά με τον Προμηθέα και έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στους τελικούς με τον Χρήστο Σερέλη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο προπονητής του Λαυρίου τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι: «Το ματς κρίθηκε στο ότι αυτή η ομάδα δεν θέλει να πέσει ποτέ και έχει αποθέματα. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση. Μια τουλάχιστον νίκη τη δικαιούμασταν. Δείξαμε πως είμαστε εδώ και παλεύουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα.

Γίνονται σπουδαίες μάχες και τρομερά παιχνίδια. Δεν είμαστε ιστορικές ομάδες, αλλά εκπροσωπούμε το ελληνικό μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο.

Ήταν ένα τέτοιο ματς με τόσο πάθος. Ο Προμηθέας ήθελε να τελειώσει τη σειρά αλλά εμείς δείξαμε πως δεν πέφτουμε. Βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε.

Δεν είναι θέμα αν μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και ο αντίπαλος παίζει. Σίγουρα δεν θα παραδοθούμε αμαχητί.

Η απώλεια του Προμηθέα είναι τεράστια και δείχνει την ποιότητά του το ότι παίζουν και με τις απουσίες. Ξέρουμε πως παίζουμε με μεγάλη ομάδα και η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Σχετικά άρθρα