Ο Χρήστος Σερέλης έδωσε το σύνθημα για το πρωτάθλημα που είναι και ο τελευταίος στόχος που απέμεινε για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει και οφείλουν άπαντες στον σύλλογο να τα δώσουν όλα εκεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα σουτ του Βεζένκοφ και του Γουόκαπ. Χάσαμε στη διάρκεια και τον Τόμας με τραυματισμό και μειώθηκε το ροτέισον. Κάναμε όμως μια καλή προσπάθειά».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σίγουρα, σχεδόν για 40 λεπτά. Χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες και κάποια λάθη που κάναμε στη δική μας άμυνα. Και από μερικά σουτ, που ζητήσαμε εμείς από κάποιους παίκτες, αλλά δεν είχαν την απαιτούμενη εμπιστοσύνη για να τα πάρουν και να σκοράρουν. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε εναντίον του Ολυμπιακού και έχουμε δείξει βελτίωση και με όλους τους παίκτες, στη διάθεσή μας θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στους τελικούς των πλέι οφ, που είναι ο μοναδικός στόχος που μας έχει μείνει».

Για το πλάνο του Παναθηναϊκού:
«Νομίζω δύο ήταν τα στοιχεία σήμερα. Το πρώτο ήταν ο Μπλακ, κάτι που περιμέναμε βέβαια με την άμυνα που παίξαμε και το δεύτερο η δημιουργία του Γουόκαπ. Είχαμε παίξει την ίδια άμυνα στο ΟΑΚΑ πάνω του και είχαμε παίξει καλύτερη άμυνα, αλλά δεν την αλλάξαμε για να μην βάλουμε κι άλλα παιδιά του Ολυμπιακού στην εξίσωση. Την ικανότητα που έχει ο Βεζένκοφ την ξέρουμε. Φάγαμε ένα τρίποντο σε ένα κομβικό σημείο, ένα σουτ που είναι εύκολο για τον Βεζένκοφ. Ήταν μακριά, αλλά και εμείς είχαμε τα χέρια κάτω».

Για τον Μαντζούκα: «Ξέρετε ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ νέους παίκτες και την εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε την επιστρέφουν στην ομάδα. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τον Μαντζούκα. Είναι μία ήττα και δεν έχουμε να πούμε κάτι. Ερχόμαστε και από δύο ήττες στην Ελλάδα, στις οποίες συμμετέχει και ο Μαντζούκας και όλοι και πρέπει να μάθουμε από αυτά. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε γιατί όπως είπα στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και όλα τα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, όπως σήμερα ο Μαντζούκας, που έπαιξε σε ένα κλειστό παιχνίδι και σε μία δυνατή έδρα».

Σχετικά άρθρα