Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Βελιγράδι και την «Stark Arena» από την Παρτίζαν, με τον Χρήστο Σερέλη, να στέκεται στις λανθασμένες επιλογές των παικτών του στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των «πράσινων»:

«Θέλω να σας πω ότι για την ομάδα μου ήταν μια πολύ κακή σεζόν. Θέλαμε να τελειώσουμε με ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Η Παρτίζαν είναι μια ομάδα που ήθελε πολύ το παιχνίδι και άξιζε να βρίσκεται στα προημιτελικά. Θεωρώ ότι ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Διαβάσαμε καλά την αντίπαλη άμυνα, γι αυτό μέχρι το τέλος ήμασταν κοντά και απείχαμε λίγο να κερδίσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην Παρτίζαν, πιστεύω πως χάσαμε γιατί είχαμε κακές αποφάσεις στο τέλος, στις δύο τελευταίες κατοχές. Έτσι είναι η ζωή, συνεχίζουμε».

Για το τι έφταιξε φέτος στον Παναθηναϊκό:
«Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί είμαι στην ομάδα σχεδόν 40 μέρες. Δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν. Είχαμε προβλήματα στη χημεία μας, νομίζω πως η ομάδα έχασε κάποια κλειστά παιχνίδια πίσω τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί η αυτοπεποίθηση. Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν όμως, αλλά για το παρόν και το μέλλον. Δουλεύουμε, όχι με τον τρόπο που θέλω, αλλά θα προετοιμάσουμε την ομάδα για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν».

Για το τι σχέδια υπάρχουν ενόψει καλοκαιριού: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν αφορά το τακτικό κομμάτι».

Για το ότι έπεσαν τα ποσοστά ευστοχίας της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: «Η Παρτίζαν είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που παίζει με ένταση στην άμυνα. Σταδιακά, αρχίσαμε να κουραζόμαστε κιόλας. Γενικά, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Νομίζω πως πασάραμε καλά την μπάλα και βρήκαμε ελεύθερα σουτ, αλλά στο τέλος είχαμε δύο κακές αποφάσεις που μας οδήγησαν στην ήττα».

Σχετικά άρθρα