Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε την εκπομπή «Muchachos»:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πάλι ένα κακό ξεκίνημασ την Τουρκία, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ, κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με την πνευματική προετοιμασία, καθώς πρέπει να βρουν έναν τρόπο να είναι καλύτεροι από την αρχή του παιχνιδιού. Μετά είδαμε κάποια πράγματα που προσπάθησαν ν’ αλλάξουν στην διάρκεια του αγώνα.

Είδαμε τον Γκάι να βρίσκει ρυθμό και να βάζει 10 σερί πόντους, ενώ ο Λεσόρ πάλεψε για να πέσει η τιμή της διαφοράς, η οποία ωστόσο ανέβηκε ξανά και στο τέλος μειώθηκε ξανά.

Θεωρώ ωστόσο ότι δεν γίνεται να ξεκινάς έτσι. Να κυνηγάς δηλαδή κάθε φορά την διαφορά, άρα νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός στο πρώτο που πρέπει να εστιάσει είναι η πνευματική προετοιμασία των παικτών, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να παίξουν κάτω από πίεση. Διότι αυτό νομίζω ότι υπάρχει αυτή την στιγμή στον Σύλλογο. Το πότε δηλαδή αυτή η ομάδα θα καταφέρει να παίξει καλά κι όλο αυτό δημιουργεί πίεση.

Αδιαμφισβήτητα έχει πολλούς και καλούς παίκτες, έχει καλό προπονητή και δεδομένα όσοι ξέρουν, πιστεύουν ότι θα βελτιωθεί και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Σαφώς και είναι δύσκολο με έντεκα νέους παίκτες, όμως η ομάδα θέλει τον χρόνο της και όλα θα γίνουν».

Σχετικά άρθρα