Το θαυμασμό του για την Ελλάδα εξέφρασε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, με τον Αμερικανό άσο των Μπλέιζερς να αποκαλύπτει ότι ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επισκέφθηκε, εξαιτίας της θητείας του αδερφού του στον Απόλλωνα Πατρών τη σεζόν 2012-2013.

Παράλληλα, ο 29χρονος γκαρντ δήλωσε οπαδός του ελληνικού φαγητού, επηρεασμένος από πρώην συμπαίκτη του, τον Έλληνα ομογενή σέντερ, Κώστα Κουφό.

«Νομίζω ότι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επισκέφθηκα ήταν… Πήγαινα στην Ελλάδα. Ο αδερφός μου έπαιζε για τον Απόλλωνα Πάτρας και κατέληξα στην Ελλάδα να τον δω να αγωνίζεται. Κάθε πόλη είναι διαφορετική και μοναδική. Μεγάλωσα τρώγοντας πολύ ελληνικό φαγητό γιατί ο συμπαίκτης μου, Κώστας Κουφός, ήταν Έλληνας. Έτσι είχα πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό φαγητό και πάντα μου άρεσε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποια ευρωπαϊκή πόλη θα επέλεγε να ζήσει; «Ω, θα μπορούσα να σας δώσω μια λίστα. Θα μπορούσα να ζήσω στη Βαρκελώνη, στη Μαδρίτη, στην Αθήνα. Θα μπορούσα να ζήσω στη Σαντορίνη, την Κρήτη. Θα μπορούσα να ζήσω σε μικρότερες πόλεις και σε πολλές διαφορετικές χώρες. Θα επέλεγα επίσης την Κωνσταντινούπολη ή το Ισραήλ».

Σχετικά άρθρα