Ο Γιώργος Σιγάλας ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha πως την περίοδο την οποία αγωνιζόταν στη Στεφανέλ έβγαλε περισσότερα χρήματα συγκριτικά με την πενταετή παρουσία του στον Ολυμπιακό.

«Τα πρώτα χρήματα στην καριέρα μου τα πήρα όταν πήγα στο Μιλάνο. Φαντάσου ότι τα χρήματα που πήρα στο Μιλάνο ήταν… όλα μου τα χρόνια στον Ολυμπιακό.

Τα δικά μου τα χρήματα πήγανε σε ακίνητα. Οι ομάδες χρωστάνε πολλά χρήματα γενικά και ήμουνα από τους άτυχους, στους οποίους χρωστάνε οι παίκτες. Μπορεί να μην είχα μετρητά εκείνη την περίοδο, αλλά είχα ασφάλεια. Είναι… ξεχασμένα αυτά τα χρήματα. Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα. Είναι πολλά χρήματα. Είχε περάσει ένας νόμος από βουλευτή, μέσω του οποίου χάνει τα χρέη προς τρίτους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι πιο δύσκολη η ζωή του παίκτη ή του προπονητή, απάντησε: «Η ζωή του προπονητή είναι πιο δύσκολη από του παίκτη. Είμαστε τυχεροί επειδή του χόμπι μας το κάναμε επάγγελμα. Με τον προπονητή δεν ισχύει το ίδιο».

Το γούρι το οποίο είχε πριν από τους αγώνες: «Δεν ξυριζόμουνα ή δεν κουρευόμουνα την ημέρα του αγώνα».

Για την αντιμετώπιση από την πλευρά των φίλων του Παναθηναϊκού, είπε:«Αν μπω στο γήπεδο ξέρω ότι θα με γιουχάρουν. Στον δρόμο όμως οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί λένε ότι ξέρουμε ότι υπήρχε αντιπαλότητα, αλλά είσαι από τους αθλητές που αναγνωρίζουμε».

Για το γεγονός ότι φόρεσε τα πράσινα ο γιος του: «Ήταν περίεργο για κάποιους ότι ο γιος μου έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι περίεργο, διότι πρέπει να δεις τις συνθήκες, δεν μπορείς να είσαι κολλημένος με κάποια πράγματα».

Σχετικά άρθρα