Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Λουκ Σίκμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ:

Για την πρότασή του από τον Ολυμπιακό:
«Το συμβόλαιό μου με την Άλμπα ολοκληρώθηκε και ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ξέρω τι τύπος παίκτη είμαι και με τον τρόπο που παίζω θα ταιριάξω τέλεια στην ομάδα. Για να είμαι ακριβής, σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά μπασκετικό κομμάτι, για εμένα είμαστε ο τέλειος συνδυασμός (“the perfect match”)! Επίσης, το ότι θα έχω την ευκαιρία να ζήσω σε μια τόσο όμορφη πόλη της Ελλάδος, ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προσπεράσω».

-Εάν έχει εξτρά πίεση το γεγονός πως κατά κάποιο τρόπο έρχεται να πάρει τη θέση του Βεζένκοφ:
«Δεν το βλέπω έτσι. Είμαι ξεχωριστός παίκτης και θα ήταν λάθος να το δω ότι έρχομαι να γεμίσω τα παπούτσια ενός παίκτη, όπως είναι εκείνος. Έρχομαι για να παίξω το δικό μου παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Για εμένα τα πράγματα είναι τόσο απλά!»

Για το τι θα προσφέρει αγωνιστικά: «Εμπειρία, ανταγωνιστικότητα και την ικανότητα να κάνω διαφορετικά πράγματα στο παρκέ. Επίσης, πάντα προσπαθώ να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου. Όπως είπα και πριν, στόχος μου είναι να συνεισφέρω με οποιοδήποτε τρόπο και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει όλους της τους στόχους».

-Το μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι στα παρκέ με τα ερυθρόλευκα και θα νιώθω αυτή τη διάσημη ενέργεια και στήριξη που δίνουν στην ομάδα. Θα σας δω σύντομα!».

Σχετικά άρθρα