Με βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο θηριώδης πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ, δείχνει πως η αποθεραπεία του εξελίσσεται πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, καθώς μπόρεσε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες να σηκωθεί, έστω και με τη βοήθεια των χεριών του, κι ενώ ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι ίσως να μην καταφέρει να περπατήσει ξανά.

«Η πίστη χωρίς δουλειά δεν έχει νόημα. Τίποτα δεν αλλάζει αν δεν αλλάξει τίποτα! Τι σημαίνει αυτό και πώς ισχύει αυτό στη ζωή; Η πίστη χωρίς δουλειά δεν έχει νόημα. Αν πω ότι πιστεύω ότι θα περπατήσω ξανά, αλλά δεν δουλέψω γι’ αυτό, πιστεύω πραγματικά; Πώς μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα εάν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό;

Πώς μπορούμε να πούμε ότι πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί αν δεν ζούμε σαν να έχουμε ήδη φτάσει εκεί; Μπορεί να μην περπατάω τώρα, αλλά καθημερινά χρειάζεται να βάζω τον εαυτό μου σε θέσεις που θα υπενθυμίζουν στο νευρικό μου σύστημα τι μπορούσε κάποτε να κάνει. Αν κάθομαι και περιμένω απλά να αλλάξουν μόνα τους τα πράγματα, δεν θα γίνει τίποτα.

Φίλοι, αν θέλετε να είστε νικητές, κάντε τα πράγματα που κάνουν οι νικητές καθημερινά. Οι συνήθειες, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι όλα αυτά που χωρίζουν νικητές και ηττημένους. Βρείτε ποιοι θέλετε να είστε και πού θέλετε να πάτε ως άτομα και αρχίστε να είστε αυτοί τώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Σχετικά άρθρα