Ο Άνταμ Σίλβερ τόνισε ότι θα προτιμούσε να βρεθεί μια κεντρική λύση για το θέμα των εμβολιασμών στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν πρόκειται να παρέμβει ο ίδιος.

Περίπου το 96% των παικτών έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 με πιο… διάσημο αρνητή τον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος έχει τεθεί μέχρι νεωτέρας εκτός Νετς, καθώς δεν θα έχει ούτως ή άλλως δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια εντός Μπρούκλιν ή Νέας Υόρκης.

«Δεν θα μιλήσω εκ μέρους της Ένωσης Παικτών. Έχουν πει πως θα πρέπει να είναι επιλογή των παικτών το εμβόλιο. Θα προτιμούσα η Ένωση Παικτών να είχε συμφωνήσει κεντρικά για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Οι διαιτητές το έκαναν, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων μελών τους. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει πολλές διαμάχες για τους παίκτες μας έτσι.

Το θέμα του Ίρβινγκ είναι ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα του. Δεν αφορά στο ΝΒΑ, αλλά θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο για όλους αν κάθε παίκτης εμβολιαζόταν. Θα δούμε τι θα γίνει. Ειλικρινά ελπίζω ο Κάιρι, παρότι έχει ισχυρή θέση για το θέμα αυτό, να εμβολιαστεί, γιατί θέλω πολύ να τον βλέπω να αγωνίζεται και να δω τους Νετς να παίξουν πλήρεις» είπε ο κομισάριος του ΝΒΑ.

Σχετικά άρθρα