Ένας νέος, σημαντικός χορηγός προστέθηκε στο ιστορικό σωματείο του Παπάγου που συμμετέχει στην Β’ Εθνική Νότου με προπονητή τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Η ανακοίνωση:

Η Space Hellas χορηγός του Α.Σ. Παπάγου

H Space Hellas κορυφαία εταιρία στον χώρο της τεχνολογίας, στηρίζει το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Παπάγου, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του επίσημου χορηγού. Η υποστήριξη του Α.Σ. Παπάγου από τη Space Hellas συνάδει με τη στρατηγική της εταιρίας, να εντάξει ως σημαντικό κομμάτι στο πρόγραμμα της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, τον Ελληνικό Αθλητισμό και συγκεκριμένα το άθλημα του Μπάσκετ.

Η χορηγία της Space Hellas στον A.Σ. Παπάγου, ένα αθλητικό σωματείο από το 1966, στόχο έχει να συνδέσει το όνομά της με τις διακρίσεις και την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της ομάδας.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Space Hellas, Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, δήλωσε : «Είμαι ευτυχής που στηρίζουμε την προσπάθεια του Α.Σ. Παπάγου στους αγωνιστικούς χώρους του Μπάσκετ. Η απόφαση αυτή να σταθεί η Space Hellas αρωγός στους “Στρατηγούς” του Ελληνικού μπάσκετ, δηλώνει έμπρακτα αφενός το ενδιαφέρον μας να αγκαλιάσουμε και επιβραβεύσουμε περιπτώσεις του σωματειακού αθλητισμού που διαθέτουν υγιείς βάσεις και λειτουργούν με σοβαρότητα και ευπρέπεια, όπως το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Παπάγου και αφετέρου να τιμήσουμε την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Α.Σ. Παπάγου, Αναστάσιος Χ. Καϊμάκης, δήλωσε: «Η στήριξη του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. Παπάγου από την κορυφαία εταιρία τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας της χώρας μας Space Hellas, επιβεβαιώνει αφενός τη συνετή και σοβαρή λειτουργία του συλλόγου μας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, αφετέρου ενδυναμώνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη της αρωγού εταιρίας προς το άθλημα του μπάσκετ. Η οικογένεια του Α.Σ. Παπάγου υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την εταιρία Space Hellas στις τάξεις της, ευχαριστεί τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Μανωλόπουλο και τα μέλη διοίκηση αυτής και ευελπιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει την απαρχή για ένα καλύτερο αύριο του αθλήματος του μπάσκετ, τόσο στην τοπική μας κοινωνία, όσο και στον ελλαδικό χώρο».

Space Hellas profile H Space Hellas, με έτος ίδρυσης το 1985 είναι ένας κορυφαίος System Integrator και Value Added Solutions Provider στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες τράπεζες και ιδιωτικές εταιρείες, βιομηχανίες, δίκτυα λιανικής, παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, υπουργεία και οργανισμοί του Δημοσίου, καθώς και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Με έδρα στην Αθήνα, η Space Hellas έχει γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα, θυγατρικές σε πέντε χώρες και εμπορική δραστηριότητα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Είναι μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών από το 2000».

Σχετικά άρθρα