Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ΝΒΑ, Μάικ Μπας, οι άνθρωποι της λίγκας βρίσκονται σε επαφές με την Disneyland προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις εγκαταστάσεις της στο Ορλάντο!

Το χρονικό πλάνο φέρεται να είναι τα τέλη Ιουλίου και όλοι οι αγώνες, εφόσον γίνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν στο περιβάλλον, του Μίκυ, του Ντόναλντ και των υπόλοιπων αγαπημένων ηρώων του Ουόλτ Ντίσνεϊ.

Το Ορλάντο έχει πάρει προβάδισμα έναντι του Λας Βέγκας ως ο βασικός υποψήφιος ουδέτερος χώρος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Athletic’s Shams Charania, ενώ το ESPN ανέφερε επίσης ότι το ΝΒΑ εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να γίνουν παιχνίδια, τόσο στο Ορλάντο όσο και στο Λας Βέγκας. Ο επίτροπος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ είπε στις 12 Μαΐου ότι ήθελε να υπάρχει απόφαση εντός «δύο έως τεσσάρων εβδομάδων» εάν το πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να ξαναρχίσει τη σεζόν, η οποία σταμάτησε στις 11 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ιδέα ενός θέρετρου που θα επέτρεπε σε όλες τις ομάδες του ΝΒΑ να στεγαστούν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα τέλη Μαρτίου όταν ο Σίλβερ κάλεσε τις ομάδες να υποβάλουν όλες τις ιδέες για μια ενδεχόμενη επιστροφή. Οι Μπαχάμες αναφέρθηκαν επίσης ως πιθανότητα.

Σχετικά άρθρα