Ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε για τους στόχους του Ηρακλή τη φετινή σεζόν και στάθηκε στον επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή αθλητική χρονιά. Τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά, που βραβεύτηκαν για την περυσινή χρονιά. Όλοι ήταν άξιοι κι ελπίζω και φέτος όλα να πάνε καλά για όλες τις ομάδες, να μείνουμε προσηλωμένοι στις τέσσερις γραμμές και να μην ασχολούμαστε με τα εξωαγωνιστικά.

Πέρυσι ήταν μια μέτρια χρονιά, φέτος προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο σύνολο. Έχουμε συνδυάσει αρκετή εμπειρία και πολύ ταλέντο και κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά, για να βρούμε τα βήματά μας, που θα μας οδηγήσουν σε μια καλή χρόνια. Πρώτα απ’ όλα να στηθεί μια σωστή ομάδα, να παίξουμε καλό μπάσκετ και ο στόχος είναι να καταφέρουμε να είμαστε στα playoffs».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τόνισε:
«Για τον Ηρακλή είναι πολύ σημαντικό, όπως για όλες τις ομάδες και ήδη η πρώτη εικόνα από τα ματς του Κυπέλλου, νομίζω ότι είναι πολύ θετική και ευχάριστη για όλους. Το παιχνίδι, χωρίς τους θεατές, είναι κάτι το διαφορετικό. Το θέμα είναι να μείνουμε όλοι σε κόσμια συμπεριφορά, να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στις ομάδες και για μας συγκεκριμένα, ο κόσμος αποτελεί πραγματικά τον έκτο παίκτη. Είναι μεγάλη δύναμη, δημιουργεί μια δυνατή έδρα, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε πολλά θετικά αποτελέσματα».

Σχετικά άρθρα